✓ +40 års erfaring

✓ Levende musik til festen

✓ Stort alsidigt repertoire

Musik til guldbryllup eller anden familiefest

Skal du bestille musik til guldbryllup, sølvbryllup eller et bryllup? Jeg hedder Steen Knuthsen og er festmusiker og sanger. Jeg tilbyder livemusik til enhver form for familiefest og anden festlig anledning. Det kan være både store og små fester.

Jeg spiller til fester alle steder såsom i private hjem, selskabslokaler og plejehjem. Og jeg kommer blandt andet i Hillerød, Frederikssund, Helsingør og resten af Nordsjælland samt andre steder.

Familiefest med en perlerække af kendte melodier

Hvis du ønsker at gøre din familiefest ekstra god og få en bryllupsdag eller rund fødselsdag, som du sent glemmer, så bør du overveje at bestille en festmusiker. Jeg spiller levende musik til guldbryllup, sølvbryllup og alle andre arrangementer. Her foretrækker de fleste, at jeg spiller dæmpet instrumentalmusik under spisningen og dansemusik bagefter.

Du er garanteret, at stemningen bliver god, når du vælger mig som musiker til sølvbryllup og andre fester. Jeg spiller livemusik på klaver eller mit keyboardanlæg under middagen og efterfølgende, når der spilles op til dans. Mit repertoire består af en perlerække af kendte og elskede melodier, som gæsterne kan nynne med på.

Middagsrepertoiret består af danske og udenlandske sange, og der er både nyere og ældre sange. Der er naturligvis både stille og livlige numre, så det kan veksle, og så det kan følge festens gang. Jeg leverer musikalsk ledsagelse til alt fra forberedt til spontan fællessang. Samtidig har jeg altid et sanghæfte med ti sange med.

I øvrigt har jeg så mange 60'ernumre, at jeg kan fylde en hel aften, men jeg plejer at blande dem med afvekslende dansemusik. Det kan for eksempel være latinamerikanske rytmer samt jazz- og swingmusik. Jeg byder endvidere på musik, som har været på dansktoppen i tidens løb. Ofte kan jeg også levere anden musik, hvis der søges efter det.

Kontakt mig for at bestille musik til guldbryllup eller anden familiefest

Jeg står altid til rådighed, hvis du leder efter en kompetent musiker, der kan spille musik til guldbryllup eller anden familiefest. Jeg garanterer god musik til attraktive priser. Jeg har et demo-lokale, hvor du kan få nogle musikalske smagsprøver samt en kop kaffe og en musiksnak om dine tanker og ønsker.

​Du kan ringe til mig på telefon 48 24 19 50 for at høre nærmere eller for at bestille festmusik. Du kan også skrive på e-mail steen@knuthsen.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Følg mig på Facebook

​Firmainformation

Steen Knuthsen Musik

CVR: 11501087

Adresseinformation

Lærkevej 17

3400 Hillerød

​Klik her for rutevejledning

​Kontaktinformation

​Telefon: 48 24 19 50

E-mail: steen@knuthsen.dk