✓ +40 års erfaring

✓ Levende musik til festen

✓ Stort alsidigt repertoire

Underholdning for ældre på plejehjem med videre

Er du på udgik efter musik og underholdning for ældre? Mit navn er Steen Knuthsen, og jeg har over 40 års erfaring med sang og levende musik. Jeg kommer ud for at underholde til familiefester og alle andre festligheder. Det kan være i private hjem, i selskabslokaler og på plejehjem med videre. Jeg kommer primært i områderne omkring Hillerød, Frederikssund, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Stort repertoire med musik og underholdning for ældre

Jeg tilbyder sang, musik og anden underholdning for ældre og seniorer. Det kan for eksempel være til et seniorarrangement, en rund fødselsdag eller noget helt tredje, hvor der skal være musikalsk underholdning i forbindelse med spisning, dans eller blot en hyggelig eftermiddag. Jeg kan spille på klaver, eller jeg kan spille på mit keyboardanlæg

Det er muligt at booke mig i blot et par timer, men det kan også være en hel dag. Jeg har et stort repertoire og kan spille alle sange. Hvis der er særlige sangønsker, så imødekommer jeg naturligvis altid disse. Jeg spiller også gerne dæmpet instrumentalmusik ved et spisearrangement.

Jeg har mere end 40 års erfaring med at spille musik til alverdens arrangementer og festligheder. Der er intet arrangement, som er for stort eller for småt, og jeg kommer gerne ud til alt fra den store julefest til den lille sangeftermiddag.

Mit repertoire består af en lang perlerække af kendte og elskede melodier, hvor alle kan nynne med. Jeg byder på både danske og udenlandske sange, og jeg veksler gerne mellem nyere og ældre sange. Jeg har mange 60'ernumre, og jeg kan fylde en hel dag, men jeg kan også blande det med anden musik. Det kan være latinamerikanske rytmer, jazz- og swingmusik samt perler fra dansktoppen i tidens løb.​

​Jeg kan levere musikalsk ledsagelse til både forberedt og spontan fællessang. Jeg har altid et sanghæfte med ti sange med, som alle får og kan tage med hjem bagefter, hvis de ønsker det. Sanghæfterne kan bruges igen og igen, hvis der er behov for det.

Kontakt mig for at høre mere om musik og sang

Jeg kommer meget gerne med et dejligt musikalsk indslag til jeres dag eller aften. Her vil jeg sørge for at sætte stemningen på en måde, hvor alle kan være med.

Du er altid velkommen til at få en musiksnak, og du er også velkommen til at besøge mig i mit demo-lokale. Her byder jeg gerne på nogle musikalske smagsprøver og en kop kaffe. Jeg sender naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på underholdning for ældre og seniorer.

Du kan ringe på telefon 48 24 19 50 for at aftale det nærmere forløb om eller for at bestille mig. Du kan også skrive på e-mail steen@knuthsen.dk, hvis det passer dig bedre. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Følg mig på Facebook

​Firmainformation

Steen Knuthsen Musik

CVR: 11501087

Adresseinformation

Lærkevej 17

3400 Hillerød

​Klik her for rutevejledning

​Kontaktinformation

​Telefon: 48 24 19 50

E-mail: steen@knuthsen.dk