✓ +40 års erfaring

✓ Levende musik til festen

✓ Stort alsidigt repertoire

Repertoire

- er meget stort og meget bredt med danske og udenlandske, nyere og ældre, samt stille og livlige numre. Alle har det til fælles, at det er kendte og populære sange.

Selv om jeg faktisk har så mange 60-er numre, at de kan fylde en hel aften, præsenteres helst afvekslende dansemusik, hvor også jazz/swingnumre og latin-amerikanske rytmer får plads.

Naturligvis rummer repertoiret sange, som i tidens løb har været hits på dansktoppen, men jeg er ikke et 'dansktop-orkester', ligesom jeg heller ikke er et 'diskotek' eller et orkester, som kan fylde en hel aften med 'traditionel jazz'!

Fest med spisning og dans

Middagsrepertoiret består af en perlerække af kendte og elskede melodier, som gæsterne kan nynne med på - enten højt eller for sig selv. - Og selvfølgelig leveres musikalsk ledsagelse til alle former for forberedt eller spontan fællessang.​​

Reception & lounge musik​

​Jeg har som hyggepianist mange års erfaring i levering af reception og lounge musik til forskellige arrangementer.

Fest med dans​

Repertoiret er meget stort og meget bredt med danske og udenlandske, nyere og ældre, samt stille og livlige numre - alle med det til fælles, at det er kendte og populære sange.

Følg mig på Facebook

​Firmainformation

Steen Knuthsen Musik

CVR: 11501087

Adresseinformation

Lærkevej 17

3400 Hillerød

​Klik her for rutevejledning

​Kontaktinformation

​Telefon: 48 24 19 50

E-mail: steen@knuthsen.dk